Quhem EIvana nga Geneva jam 38 vjeçare, dua te martohem me nje Kosovar sepse babai ma Ia amanet

Un jam Elvana nga Geneva 38 vjeçare, dua te martohem me nje Kosovar sepse babai ma la amanet
Përshëndetje “Në Kohë”, unë jam Elvana Xh. jetoj ne Geneva dhe jam 38 vjeçare, dhe dëshiroje te ju tregoje se si babai im ma la amanet te martohem me nje Kosovar.

Edhe une siq jam kosovare dua te martohem me nje djal nga Kosova pasi qe e du atdheun tim per me shume info shikoni videon e me poshtme.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *