Rama i thotë të gjitha: Kam folur një orë me Merkelin, ja çfarë vendosi ajo për shqiptarët

Rama i thotë të gjitha: Kam folur një orë me Merkelin, ja çfarë vendosi ajo për shqiptarët

Në postimin e tij Rama shprehet se biseda me Merkelin ka zgjatuar rreth 60 minuta dhe se ka folur në lidhje me progresin e Shqipërisë pas vendimit për çeljen e negociatave dhe përpjekjet në vijim drejt Konferencës së Parë Ndërqeveritare me BE.

Postimi i Ramës:

“Me Kancelaren Merkel, biseduam pak më parë për rreth 60 minuta mbi Planin e Madh të Investimeve të Bashkimit Europian për Ballkanin Perëndimor dhe nxitjen e mëtejshme drejt Shengenit Rajonal; progresin e Shqipërisë pas vendimit për çeljen e negociatave dhe përpjekjet në vijim drejt Konferencës së Parë Ndërqeveritare me BE, si edhe kryesimin e suksesshëm të OSBE nga Shqipëria dhe sf idat deri në përmbylljen e mandatit tonë në dh jetor.

Edhe njëherë si gjithnjë, kënaqësi e veçantë biseda me Kancelaren gjermane, një mike e shkëlqyer që e njeh, e kupton dhe e ndjek rajonin tonë e Shqipërinë gjithashtu, me detaje e vëmendje krejt të posaçme!

Leave a Reply

Your email address will not be published.