Ramiz LIadrovci kërkon ti ndërtohet një statuj ‘Heroit’ Hashim Thaçi, si mendoni ju?

Kryetari i Drenasit, Ramiz Lladrovci ka folur për daljen e presidentit Hashim Thaçi.

Lladrovci mendon se i pari i Kosovës ka dhënë një kontribut të madh per vendin saqë në çdo qytet dhe fshat të Kosovës duhet ti marohet nga një statujë për të mirat e vendit që ja ka bërë.

Dhe duhet qe ky njeri te respektohet me gjenerata sepse esht njeri qe e ka shpall pavarsin e Kosovës dhe ka ber nje sakrific shum te madhe per vendin ton.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *