Roma ne mes kaosit/ Qytetarët përpIasje me poIicinë

Rrugët e Romës janë të tejmbushura me qytetarë të cilët protestojnë pasi vendi prezantoi masat e reja anti-Covid. Qytetarët nuk bien dakort me qeverinë kur behet fjalë për masat që ajo ka marrë për tu mbrojtur nga virusi. Ata i thonë jo një mbylljeje të dytë dhe jo ashpërsimit të masave.

Imazhet në video tregojnë se protesta vijon ende dhe qytetarët nuk ndalen. Policia përpiqet të shpërndajë turmën më anë të hidrantëve të zjarrit. Për këtë arsye Roma ndodhet në një gjendje kaosi ku ka përplasje të vazhdueshme të qytetarëve me policinë. Situata paraqitet e ashpër.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *