Rri,het keq tran,sve,stiti AnxheIa, në trup i duken të çarat dhe dora e fashuar

Historia e tranvestitit Anxhela tashmë njihet nga të gjithë. Anxhela është paragjykuar shumë nga shoqëria, për shkak të pamjes dhe vendimit që ka marrë në lidhje me jetën e vet. Kujtojmë se shpesh ajo është përfshirë nga ‘rrahje’ dhe para disa kohësh ka tentuar edhe t’i japë fund jetës. Së fundmi në disa foto të postuara në Instagram, ajo ka treguar se është rrahur. Siç shihet edhe nga fotot, në trup i duken shenjat dhe të çarat, madje njërën dorë e ka të fashuar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *