Runa o Zot / Pesvjeçari bëri pis rrobat teksa luante në oborr, nëna i m err jet ën/ Dalin detajet rrëqethëse: Babai e kishte…

Runa o Zot / Pesvjeçari bëri pis rrobat teksa luante në oborr, nëna i m err jet ën/ Dalin detajet rrëqethëse: Babai e kishte…

Një nënë i mori jetën djali të saj 5 vjeç vetëm sepse ai kishte bërë rrobat pis duke luajtur në oborr. E së fundmi detaje rr ëqethëse kanë dalë në lidhje me këtë ngjarje. Në prill të viti të kaluar vogëlushi AJ Freund, 5-vjeç u gjet i v d ek ur në një gropë të cekët, në Crystal Lake, të Illinois, SHBA, pasi u v r a nga e ëma.

Se a nc a gj yqë sore javën e kaluar në ngarkim të një çifti të ak uzu ar për vr as jen e djalit të tyre, ka nxjerrë në pah det aje tro ndi tëse.

Nga eks per tiza e kryer në trupin e vogëlushit, rezultoi se ai ishte dh u nuar dhe tor tur uar për muaj me radhë, para se t’i merrte jetën nëna.

Leave a Reply

Your email address will not be published.