Sa gjunaf / Ata Prindërit e br aktësin sepse lindi pa krahë por mrekullia ndodhi edhe për vogëlushen e ‘pafat’

Sa gjunaf / Ata Prindërit e br aktësin sepse lindi pa krahë por mrekullia ndodhi edhe për vogëlushen e ‘pafat’

Buzëqeshja en gjëllore dhe sytë e saj blu janë tiparet e para që bien në sy kur ne shohim fotografinë e Vasilina Knutsen. Sigurisht që të gjithëve na pëlqen e bukura, por kur ulim shikimin pak më poshtë do të kuptonit se vogëlushja 2-vjeçare është ndryshe, preferojmë ta quajmë fëmijë special.

Paasi i mungojnë të dyja duart dhe ka të zhvilluara vetëm dy gishta nën krahun e djathtë. Ndoshta tani edhe mund të ndieni k eqardhje për fatin e saj të mjerë, por bukuroshja që tashmë mund të hajë më këmbë, është shumë fatlume, më shumë nga ç’mund ta merrni me mend. Ajo ka lindur në m arsin e vitit 2015 në Sverdlovsk, kryeqytet i rajonit Sverdlovksij në Ukrainë.

Leave a Reply

Your email address will not be published.