Sa me fat është Getoari: Ja çfarë bën vjehr,ra e tij vetëm për të: Marina kjo është vetëm për hat,ër të tij!

Shikoni sa me fat është Getoari: Ja çfarë bën vje hrra vetëm për të: Marina kjo është vetëm për ha tër të tij!
Duket se nëna e Marinës ia ka hatrin Getit. Moderatorja e njohur shqiptare, Marina Vjollca, e ka ndarë me ndj ekësit një postim ku shihet krah nënës së saj e cila po gatuan.“Kjo më vjen ha kut mua”, ka shkruar Marina ndërsa nëna e saj dëgjohet në video duke thënë se këtë e ka bërë vetëm për hatër të dhëndrit, Getit.

Ndryshe si Marina ashtu edhe Luana janë të lidhura shumë me nënën e tyre, e duket se edhe Geti ia paska marrë zemrën vje hrrës dhe tani nuk po e ndan nga to.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *