S’donte të Iodhte më prindërit dhe i bëri të gjitha vetë gati për varr, i, min e saj/ Jep shpirt në gjumë 16-vjeçarja me sëmundje të keqe

Tre vjet më parë ajo u ngjit dhe këndoi në skenën e “The Voice Kids” në Gjermani. Më pas ajo u dia gno stikua me një sëmundje të ligë.

The Voice Kids“(Sat.1)-Sängerin aus Hamburg gestorben – Grace Mertens wurde nur 16 Jahre alt | Stars

Vajza 16 vjeçe, e cila edhe të gjitha gjërat për fune ralin e vetë i bëri gati para se të ndërronte jetë ka dhënë shpirt. Ajo tha se po i bënte të gjitha vetë sepse nuk donte të lodhte prindërit e saj sepse qëndruan shumë kohë me të në spital.

Lajmin e hidhur se ajo ka ndërruar jetë e kanë dhënë prindërit e saj. Grace Mertens do të kujtohet gjithmonë nga fansat e saj për zërin që kishte.

E ditur bëhet se ajo dha shpirt në gjumë. Ajo kishte një tu mor në tru dhe ishte pamundur që prindërit të bënin gjë për të.

Leave a Reply

Your email address will not be published.