Shef Renato MekoIIi hedh ushqimin në fytyrë ushqimin: Latë nam, nam si nuk ju vjen ma vini mua në pjatë këtë…!

Mbrëmjen e djeshme në emisionin “Hell’s Kit chen’, Renato Mekolli u ac arua me njërën ndër konkurrentet, Ergisën.

Nuk e di se çfarë mund të hedhin në ushqimin tim”/ Renato Mekolli i “frikësuar” nga konkurrentët e Hell’s Kitchen, ja veprimi i tij | LifeStyle

Në pjatën e saj ndodhej një copë buke e kaf shuar, gjë që nuk u prit aspak mirë nga shefi i kuzhinës.

“Nuk e kam kaf shuar unë”, tha Ergisa, mirëpo Mekolli ia hodhi ushqimin në fytyrë dhe më pas në përparësen e kuzhinës.

“Lat nam, lat nam…e kafshon tjetri dhe ma vendos mua…i thërrisni kokës apo nuk i thërrsini”, bërtiti Renato.

Leave a Reply

Your email address will not be published.