Shiko reagimi i çuditshëm i vegjetarianes, që hëngri mish pas 22 vitesh (Video)

Shiko reagimi i çuditshëm i vegjetarianes, që hëngri mish pas 22 vitesh (Video)

Stephania Potakis nuk kishte ngrënë mish që nga shkolla fillore, derisa një ditë nuk e kanë dërguar në një restorant në Çikago të Shteteve të Bashkuara.
Pas 22 vitesh dietë me vetëm pemë dhe perime, drejtuesja e ‘The Oninon’ më në fund kishte përpara pjesë të përpunuara të mishit të kafshëve.

Reagimi saj, pasi hëngri kafshatat e para të një specialiteti, tregojnë se sa shumë e pëlqeu mishin nga gjella që hëngri.

“Kjo nuk ka të bëjë asgjë me atë që haja më parë. Këtu rrjedh gjithçka dhe duket sikur po shp ërthen me erëza”, ka thënë Potakis. “Tani po e kuptoj se çfarë do të thotë e lëngshme, e shijshme dhe që nuk gjendet te zarzavatet që i haja më parë.”

Në videon e mëposhtme mund të shihni reagimet e saj gjatë ngrënies, kërkimfaljet që iu bën vegjetarianëve, si dhe “betimin” se do të ha mish gjatë tërë jetës.

Leave a Reply

Your email address will not be published.