Shkijet këndojnë këngë pro vokuese në Prizren, brohorasin “Kosova është Serbi”

Shkijet këndojnë këngë pro vokuese në Prizren, brohorasin “Kosova është Serbi”

Brohoritje “Kosovo je Serbia” (shqip: “Kosova është Serbi”) janë dëgjuar sot në qytetin e Prizrenit.

Te Kisha e Shën Premtes, e njohur si Kisha e Levishës, është mbajtur ajo që është dukur të jetë një ceremoni festive nga një grup serbësh.

Donald Trump “mori oks igjen në Shtëpinë e Bardhë”, 48 orët e ardhshme janë “kritike”
Ata janë fotografuar rreth orës 15, teksa po këndonin këngë pro vokuese dhe po mohonin pav arësinë e Kosovës.

Qarkullimi i automjete në rrugën ku ndodhet kisha ortodokse serbe është ndaluar për rreth 15 minuta nga Policia e Kosovës.

Zyrtarë të PK’së e ruajnë vazhdimisht Kishën e Levishës, që ndodhet në zonën historike të Prizrenit.

Kjo kishë ishte shndërruar në xhami, para se xhamia të bëhej përsëri kishë

Leave a Reply

Your email address will not be published.