Shpejtesi marramendëse / Mërgimtari Kosovar Që Jeton Ne Zvicër Vozit Mbi 280 Km/H Arin Në Kosov Për 7 Orë (Video)

Shpejtesi marramendëse / Mërgimtari Kosovar Që Jeton Ne Zvicër Vozit Mbi 280 Km/H Arin Në Kosov Për 7 Orë (Νideo)

“Çme nduri” në autostradë: Kosovari vozit mbi 240 km/h, nuk i ndalet policisë dhe fillon… Një qytetar ka bërë një lëvizje shumë të rre zikshme me veturën e tij. vjenm nga Zvicra për 7 orë

Në një video të publikuar në rrjetet sociale shihet teksa vozitësi i veturës BMW tejkalon shpejtësinë 240 km/h. Për më tepër në momentin e vozitjes së “çme ndur” po.licia shfaqet para tij por i njëjti vazhdon të vozisë duke i sha rë në shqip e serbisht policët. / Ju ftojmë që ta hapni marketingun për 5 sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive!

Leave a Reply

Your email address will not be published.