Shpend Ahmeti: Taksa për vetura vIen për të gjithë, jo vetëm për rajone tjera

Kryetari i Komunës së Prishtinës Shpend Ahmeti, është deklaruar serish lidhur me propozimin e tij për vendosjen e taksës për veturat që hyjnë në kryeqytet. Pas reagimeve të ndryshime lidhur me këtë çështje, i pari i Prishtinës ka përdorur serish Facebookun për të dhënë sqarime shtesë.
“S’është taksë për qytete tjera, por pagesë shtesë për një pjesë të qendrës ku ka shumë tollovi me vetura. Kjo vlen për krejt dhe jo vetëm për regjione të tjera ja postimi tij:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *