Shqiptarë viheni dorën në zemër, ndimoheni! Renaldi i vogël me sëmundje të keqe ta rrëqeth shpirtin

Në një rrëfim zemre për emisionin “Shqiptarët për shqiptarët” Renaldi është mërzitur ne sp ital e ka marrë malli për shtëpinë e kërkon te kthehet atje.

Shqiptarë viheni dorën në zemër për Renaldin 11 vjeç që të jetojë, ai lutet: Kam ëndërr të shërohem e të iki në shtëpi

Dëshirat e Renaldit nga shtrati i Pediatrisë: Më ka marrë malli për shtëpinë…dua të shërohem.

“Dua të shkoj në shtëpi, më dh embin këmbët. Ëndrra ime më e madhe është të shërohem dhe të shkoj në shtëpi. Më ka marrë malli për motrat dhe për shokët”,-thotë nga shtrati i spitalit 11 vjeçari.

“Shqiptarët e kanë treguar në çdo rast se janë gati te japin gjithcka munden per te shpetuar jetë e kur behet fjale për jetë fëmijësh ndjeshmëria behet edhe me e padiskutueshme.

Mrekullitë ndodhin kudo kur zemrat e shqiptareve bëhen bashkë.105.000 euro është shumë që i duhen Renaldit për tu o peruar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *