Shqiptarët e duan shumë, aktori i njohur turk qenka shumë rëndë: Për sëmundjen time nuk ka as iIaçe

Kadir është i njohur në vendin tonë nga roli i “Maxhitit” në serialin “Në mes dy dashurive” dhe nga roli i “Mehmed Giraj” në serialin “Kosem”.

I ftuar në një program së fundmi, Kadir u komplimentua nga prezantuesi për pamjen e tij. Aktori u shpreh se meritë për këtë ka bashkëshortja e tij, Neslihan Atagul.

Më pas Kadir tregoi se ai vuan nga probleme me shëndetin.

“Kam probleme me shëndetin. Prej tre vitesh kam probleme me zorrët, quhet sindroma e zorrës së irr ituar. Doktorët nuk kanë gjetur ilaç për këtë, por unë kam gjetur energjinë dhe forcën për ta përballuar”-u shpreh aktori.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *