Shqiptarët Në Turqi, Nuk E Harrojnë Gjuhën Shqipe Dhe Adetet Shqiptare!

Shqiptarët në Turqi, nuk e harrojnë gjuhën shqipe dhe adetet shqiptare!

Qytetarët në kryeqytetin e Shqipërisë, Tiranë, kanë festuar suksesin e arritur nga presidenti turk, Recep Tayyip Erdoğan, i cili fitoi zgjedhjet e mbajtura sot në Turqi. Në disa lokale qytetarët kanë festuar teksa ndiqnin edhe rezultatet e zgjedhjeve në Turqi.
Nga një vizitë në ambientet e shoqatës kulturore shqiptare në Izmir të Turqisë, takojmë të rinj dhe të reja shqiptare, të cilët edhe pse prej disa brezash kanë e migruar në Turqi, flasin dhe këndojnë shumë mirë gjuhën shqipe.

Leave a Reply

Your email address will not be published.