Shqiptari nga Gjermania po kërkon 500 punëtor baushteII, 3500 rroga fiIIestare

Shqiptari nga Gjermania po kërkon 500 punëtor baushtell, 3500 rroga fillestare
Kosovari nga Gjermania ka kerkuar 500 puntore ne baushtell,pasi tashme jan hequr vizat aplikimi per vize pune nuk eshte problem .

E gjitha ajo qfar duhet te beni eshte te plotsoni formularin me poshte dhe te dergoni ne numrin qe ju lem me poshte aplikimi vlen deri ne fund te vitit…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *