Shqitari > l martuar me serben, si i la emrin djalit Berat ?

Shqitari > I martuar me serben, si i la emrin djalit Berat ?

Disa ditë më parë, futbollisti Berat Gjimshiti u bë baba për herë të parë.

Pas një lidhjeje të gjatë me modelen serbe Alisën, këtë sh tator erdhi në jetë djali si fryt i dashurisë.
Teksa vetë çifti kanë qenë di skret në këtë periudhë, një detaj është ndarë me ndjekësit e ai është emri i djalit.

Berati dhe Alisa kanë vendosur që djalin mos t’i lënë as emër shqiptar e as serb por anglez, si një model kompromisi.
Djali do të quhet Lion (luan në anglisht). Me jetë të gjatë

Leave a Reply

Your email address will not be published.