E shtrejta ime “Po të mbaj në krahë ashtu siç më mbaje dikur”

E shtrejta ime “Po të mbaj në krahë ashtu siç më mbaje dikur”

Përqafimi i tij është i ngrohtë dhe mikpritës si ajo e një djepi që mirëpret një të porsal indur. Giancarlo Murisciano është 28 vjeç dhe ka kaluar natën e Vitit të Ri me gjyshen e tij të s ëmurë me Alz eihmer. Është aq e rrallë sot për të parë një nip i cili kujdeset për gjyshërit saqë kjo fotografi e po stuar në Fac ebook e Inst agrame ka bërë boten vi rtuale të “tr onditet”.

“Edhe kjo është dashuria .. ndoshta nuk ka qenë 31 dhj etori më i mirë i jetës sime ..por kjo është pjesë e jetës…Një herë e një kohë ti u kujdese për mua duke më mbajtur në krahet e tua e tani e bëj unë, pa turp ose fr ikë”, shkruan i riu ne p ostimin e tij.Gjyshja shpesh nuk e njeh nipin e vet apo dhe personat e tjerë që vijnë për vizita.

Leave a Reply

Your email address will not be published.