DUKET SI 20-VJEÇE POR NUK ËSHTË AQ, KUSH E GJEN SA VJEÇE ËSHTË GRUAJA E ELVlS NAÇlT?

Duket si 20-vjeçe por nuk është aq, Kush e gjen sa vjeçe është gruaja e Elvis Naçit?

Hoxha i Tiranës, Elvis Naçi është bërë mjaft i njohur vendet shqipfolëse dhe fal tij u bë e famshme edhe gruaja e tij e bukur shumë dhe e moralshme Fatma Naçi. Ai është kthyer tashmë në një burim shprese për shumë shqiptarë.Paraqitja e tij, e tregon si një djalë energjik dhe shpesh herë për këtë gjë ai e falenderon gruan e tij Fatma e cila duket sikur të jetë 20 vjeçe, por a e dini se sa vjeçe është ajo?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *