Si e lëshon gojen ky Mustafa Nano: Thot gratë e Kosovës menxi skan pritur për të fjetur me Serb

Si e lëshon gojen ky Mustafa Nano: Thot gratë e Kosovës menxi skan pritur për të fjetur me Serb

Mustafa Nano nuk është zmbrapsur nga deklarata e tij që kosovarët kanë gják serbi. Ai, madje ka mbrojtur edhe më shumë deklaratën e tij.

Nano, ka ngrítur disa pyetje kur u pyet nga gazetari për deklaratën se “kosovarët kanë gjak serbi”.

“Ku është pasaktësia e kësaj, ku është makthi i madh? Duke qenë se kemi qenë fqinjë për shekuj me radhe, nën pushtíme të njëjta, ato bizantine, serbe e më pas otomane, me síguri burra e gra edhe kanë fjetur me njëri tjetrin, kanë fjetur gratë kosovare me burrat serbë dhe anasjelltas, kjo është matematikisht e saktë për mua”, tha Nano për Frontal.

Ai tha se në ditët e sotme, sipas tij ky fa kt, është i zorshëm të pranohet/botasot.info

Leave a Reply

Your email address will not be published.