Komshi si kjo kurrë mos ju qëlloftë ne dere! (VIDEO)

Komshi si kjo kurrë mos ju qëlloftë ne dere! (VIDEO)

Një grua 79-vjeçare u bu rgo s për një muaj në mungesë pasi in joroi paralajmërimet për një “fushatë u rr ejtje je” ndaj fqinjit të saj.
Kathleen Neal, 79 vjeç, shpesh ka spërkatur me ilaç për barërat e këqija bimët e fqinjes së saj dhe ka derdhur urinë përmes gardhit.
E moshuara e çud itsh me jeton në Leicestershire të Britanisë.

Fushata e saj e fr ik ësim it duke përfshirë thirrje të shumta telefonike me një numër të paregjistruar, ka vazhduar me vite.
Kamerat e sigurisë kapën gruan e moshuar, duke rrë zuar vazot me lule të fqinjes.

Vi kti ma e saj, Susan Brookes, ka thënë më parë se Neal ka bër titu r në vijimësi duke u kërkuar të ktheheshin andej nga kishin ardhur.
Çmimet e shtëpive në këtë zonë janë mesatarisht 400,000 paund.

Ajo inj oroi një ofertë të ‘shansit të fundit’ nga një gj yka të e qarkut vitin e kaluar dhe u thirr përsëri në Gjy kat ën e Qarkut të Nottingham, të hënën duke u a ku zu ar për nëntë shkelje të reja.
Një urd hër i autoriteteve ndaj gruas në vitin 2016, nuk ndryshoi sjelljen e saj. Kjo u pasua nga dën ime financiare, përfshirë një gjo bë prej 3500 paund lëshuar në gusht 2017.

https://video.dailymail.co.uk/preview/mol/2019/02/01/4103123245125880726/636x382_MP4_4103123245125880726.mp4?_=2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *