Si Mendoni ..? A Meritojnë Te Jenë Presidente Vjosa Osmani Dhe Kryeministër AIbin Kurt

A mendoni qe duhet te jenë Presidente Vjosa Osmani dhe Kryeministër Albin Kurt

Po te mblidhen në total dalin shumë v ota nga qytetaret e Kosoves qe ju kishin adresuar Kutijeve të v otimit në zgjedhjet e fundit në vend
A do të thotë kjo se Vjosa e Albini duhet të jenë në postet kyçe të vendit / Ju ftojmë që ta hapni marketingun për 5 sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive!

A do te thotë kjo se qytetarët nuk duan tjetër udhëheqës pos këtyre dy personave më të v otuar në vend? Shprehu në Koment

Leave a Reply

Your email address will not be published.