Si Vijnë MIlekët Tek Ju ! (MrekuIIia E Allahut)..!

Si vijnë melekët tek ju ! (Mrekullia e All-llahut)Ebu Hurejra – radijallahu anhu – tregon se Pejgamberi – alejhi selam – ka thënë:“Melekët vijnë (tek ju) panderprerë, ditën dhe natën, dhe të gjithë mblidhen së bashku në kohën e faljes së agimit dhe të pasdites.Pastaj, ata që kanë ndenjur me ju gjithë natën, ngjiten tek Allahu i Cili i pyet ata edhe pse Ai e di përgjigjen që më parë, më mirë se ata):“Si i latë robët e Mi?” Ata përgjigjen: ” Ata i lamë duke u falur dhe kur shkuam, përsëri i gjetëm po duke u falur.”Buhariu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *