Siguroni ushqime për 15 ditë, Orë PoIicore 24/7 duke fiIIuar nga kjo ditë

Siguroni ushqime për 15 ditë, Orë Policore 24/7 duke filluar nga kjo ditë

Siguroni ushqime për 15 ditë, Orë Policore 24/7 duke filluar nga kjo ditë

Bashkia e qytetit i ka bërë thirrje qytetarëve të qëndrojnë në shtëpi pasi thekson se rre ziku është i madh.Qyteti jonë është i vogël dhe rre ziku për përhapje është shumë i madh, pasi personi i konfirmuar dhe familjar të tij kanë pasur kontakte të vazhdueshme me persona të tjerë në qytet”, thuhet në njoftimin e bashkisë, të shpërndarë në rrjetet sociale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *