Ky Besimtari katolik “tronditë” HOXHEN : E pashë Profetin Muhamed në ëndërr, ja çfarë me tha (Video)

Ky Besimtari katolik “tronditë” HOXHEN : E pashë Profetin Muhamed në ëndërr, ja çfarë me tha (Video)

Ky Besimtari katolik “tronditë” HOXHEN : E pashë Profetin Muhamed në ëndërr, ja çfarë me tha (Video)

Ky Besimtari katolik “tronditë” HOXHEN : E pashë Profetin Muhamed në ëndërr, ja çfarë me tha (Video)

Hoxhë Shefqet Krasniqi gjithmonë publikon pyetjet e tij që i bëhen në Facebook, duke ju dhënë përgjigje. Mirëpo kjo ishte nga me të rrallat që edhe vet Krasniqi kishte hasur.
Një besimtar katolik në pamundësi për ta takuar Hoxhë Shefqet Krasniqin, ai këtë pytje ja bëri përmes Facebookut, pyetje e cila e “tronditi” edhe vet Krasniqin.

“Takova dikë në ëndërr, fytyra i bënte shumë dritë dhe me tha që është Profeti Muhamed. Ja çfarë me tha konkretisht Ai” ishin disa nga fjalët e këtij përsoni.

Për me shumë ndiqeni videon me titull ” Ky Besimtari katolik “tronditë” HOXHEN : E pashë Profetin Muhamed në ëndërr, ja çfarë me tha”

Leave a Reply

Your email address will not be published.