SpeciaIistja shqiptare e shëndetësisë humb jetën nga korona/ Miqtë prekin shpirtin me dedikimin e tyre: Ishte grua e madhe

Dje u nda prej nesh, për shkak të Covid-19, Mimoza Toska Zoraqi, specialiste e promocionit të shëndetit publik, në Autoritetin Shëndetësor të Tiranës.

Shqipëri – Numri i vdekjeve nga COVID-19 u rrit në 76

Eshtë një nga ata lajme që të shkaktojnë një hidhërim të papërshkrueshëm.

Moza ishte një zonjë e mrekullueshme, që rrezatonte veç mirësi, f orcë dhe optimizëm me buzëqeshjen e saj të pandarë. Ngushëllimet më të sinqerta familjes.

Leave a Reply

Your email address will not be published.