Studiuesit Burrat duhet të konsumojnë patjetër domate dhe shumë madje, i sh ëron nga kjo s ëmundje që u nxin jetën

Studiuesit Burrat duhet të konsumojnë patjetër domate dhe shumë madje, i sh ëron nga kjo s ëmundje që u nxin jetën

Disa st udime kanë zbuluar se domatet mund të ndihmojnë në mbrojtjen e burrave nga kan ceri i pr ostatës. Fruti i kuq me lëng mund të ndihmojë në ruajtjen e A DN-së në qel izat tuaja nga dë mt imet që mund të çojnë në ka nc er. Domatet përmbajnë një përqendrim veçanërisht të lartë të një a nti oksid a nti efektiv të quajtur likopen.

Trupi juaj mund të th ithë likopen më mirë nga u shqimet me domate të përpunuara siç është salca, që do të thotë se makaronat me salcë mund të jenë një mënyrë e shijshme për të marrë dozën tuaj të u shqimeve që lu ftojnë kundër kanc erit.

Leave a Reply

Your email address will not be published.