SubhanAllah – Kopshtari h.umb jeten nga një bimë që i ktheu trurin në lëng

SubhanAllah – Kopshtari h.umb jeten nga një bimë që i ktheu trurin në lëng

Infeksioni u shkaktua nga një lloj amebe të cilat zakonisht gjenden në tokë, raporton “DailyStar”, transmeton lajmi.net.

Burri, 82 vjeç, shkoi në spital ku mjekët i bënë skanim të trurit. Një ditë pasi u shtri në spital, ai u bë plotësisht i dobët në anën e djathtë të trupit të tij dhe kishte një “gjendje të ndryshuar mendore”, shkruajnë studiuesit nga Universiteti Emory në Atlanta për “New England Journal of Medicine”.

Ai më vonë nderroi jete. Pacienti gjithashtu kishte një histori të limfomës së qelizave B, një lloj kanceri në gjak, por kishte qenë e shëruar për më shumë se një dekadë.

Leave a Reply

Your email address will not be published.