“Ta fus fort…”/ E turpshme, i riu taIIet dhe go’det me shpuIIa të moshuarin

Bul’lizmi është një nga fenomenet i cili është kthyer në një plagë të madhe të shoqërisë, jo vetëm në Shqipëri, por në të gjithë botën. Pavarësisht shumë fushatave sensibilizuese që ndërrmeren, është pothuajse e pamundur që ky fenomen shqetësues, i cili të çon në veprime ekstreme, të shërohet. Personat që bien pre e bullizmit apo edhe talljes së kthyer në dhunë janë edhe të moshuarit që nuk kanë një përkrahje. Një rast i tillë ka mbërritur edhe në redaksinë e JOQ ALBANIA.

Një i ri, tallet dhe godet me shuplaka një të moshuar, i cili sipas një qytetari është pa përkrahje. I riu e godet të moshuarin, ndërsa ky i fundit e pranon, pasi nuk ka si të mbrohet. Është për të ardhur keq, që në vend që të moshuarit të përkrahen bien pre e tekave argëtuese të të rinjve.

Leave a Reply

Your email address will not be published.