Tejmase ky lajm do gëzon shqiptarët, Rama: Për 40 ditë do të…

Tejmase ky lajm do gëzon shqiptarët, Rama: Për 40 ditë do të…

Kryeministri Edi Rama, duke folur gjate nje seance parlamentare, ku eshte diskutuar per disa ndryshime ne ligjin “Per pensionet shteterore suplementare te punonjesve te universiteteve dhe institucioneve te tjera kerkimore”./r/n/r/nPrime Minister Edi Rama, speaks during a parliamentary session.

280 shtepi po ndertohen ne Manez ne Durres per ata persona qe kane pasur pr obleme me shembejn e shtepiave nga t ermeti i 26 n entorit. Edi Rama inspektoi punimet në Manzë të Durrësit ku po ndërtohen banesat individuale për të d ëmtuarit nga t ërmeti i 26 n ëntorit dhe puna ka filluar dhe cdo gje po shkon shume mire.

Lajmi i mire eshte se familjet do te futen ne shtepi brenda 40 ditesh dhe punimet po hecin me ritme te larta.Kryeministrit i t ërhoqi v ëmendjen një qen që lehu, moment që Rama e shfrytëzoi për të bërë një batutë në drejtim të Ilir Metës: “Pusho, do dekoratë ai tani”, tha Rama duke shk aktuar të qeshura. Shpresojme qe familjet te hyjne sa me shpejte ne shtepite e tyre te reja dhe ti rikthehen jetes normale.

Leave a Reply

Your email address will not be published.