Thaçi: “Nuk do të Iejoj politikant si Albini ta marrin në dorë pushtetin, sa të jem gjaII unë do të vendos për Kosovën”

Thaçi: “Nuk do të Iejoj politikant si Albini ta marrin në dorë pushtetin, sa të jem gjaII unë do të vendos për Kosovën”
Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi deklaroi se ai punon nga 14 orë në ditë dhe të gjithë këtë e bën vetëm për të mirën e qytetarëve të Kosovës.

Ai tha se dallohet nga të gjithë politikanët tjerë për shkak se është më puntori dhe se të gjithë liderët e mëdhenjë europian dhe botëror e përkrahin dhe e duan atë. /

Leave a Reply

Your email address will not be published.