A thua këta njerëz kanë Shpirt apo Mëshirë..! 37- vjeçar shqiptar bën për spital babanë..!

Si nuk pati shpirt dhe mëshirë, 37- vjeçar shqiptar bën për spital babanë: Po si munde

Us htroi dh unë fizike ndaj babait të tij, ar restohet në flag rancë nga Po licia.Ar restimi i shtetasiit Orjald Tushi 37 vjeç u bë pasi në banesë, ka usht ruar dh unë fizike ndaj babait të tij, shtetasit V. T., duke e qël luar me sende të forta.

63-vjeçari ndodhet në Spitalin Rajonal Fier nën kujdesin e mjekëve.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *