Thuaje Kete Dua 3 Here Qe Te Largosh Shejtanin Dhe Te FIesh I Qete.

Thuaji kete lutje 3 here qe te largosh shejtanin dhe te flesh i qete.Thuaji Kete Lutje 3 Here Qe Te Largosh Shej’tanin Dhe Te Flesh I Qete.Thuaji kete lutje 3 here qe te largosh shej’tanin dhe te flesh i qete.Thuaji kete lutje 3 here qe te largosh shej’tanin dhe te flesh i qete.Kur njeriu eshte ne gjume papritmas frikesohet nga she jtani, thote Profeti alejhi selam ai i cili zgjohet ne kete gjendje apo e ndjen kete gjendje atehere le te thote:

Leave a Reply

Your email address will not be published.