“UItimatumi” l Ramush Haradinajt / Presidentin Ose Zgjedhje

“Ultimatumi” i Ramush Haradinajt / Presidentin ose Zgjedhje

Kryetari i AAK-së shpreson në një marrëveshje për pozitën e presidentit, në të ku ndërtën vendi shkon në zgjedhje.
Partia e tij në gu sht të këtij viti shpalli kandidaturën e kreut të saj, Ramush Haradinajt për president.
Por takimi që një ditë me parë kishte me Thaçin dhe Veselin, nuk i ka dhënë shumë siguri Haradinajt se ai mund të bëhet president.
Në një intervistë për T7, ish kryeministri ka thënë që janë në diskutim me partnerët për këtë punë.

E nëse nuk gjindet një zgjidhje me Ramushin president, atëherë vendi sipas tij, do të shkojë në zgjedhje.
Ish kryeministri tutje nuk e mohon mundësinë e inkuadrimit të PDK-së në qeveri. Këtu tregon edhe vullnetin e Vetëvendosjes për këtë temë.
Më tej Haradinaj tha se pret të hedhet poshtë ak takuza ndaj Thaçit e Veselit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *