A Do Te Mund Ta Shohësh Botën (Dunjan) Pas Vd’ekjes Tënde ?

A do ta shohësh botën pas vd’ekjes tënde ?Nëse do ta shohësh dynjanë pas vde’kjes tënde, shikoje atë pas vdekjes së dikujt tjetër!Nëse e mediton se si të dashurit i harrojnë të dashurit e tyre të vd’ekur, atëherë do të jesh i bindur se më të dashurit e tu, do të harrojnë pas vde’kjes tënde apo do t’i preokupon dynjaja nga rikujtimi yt.Për këtë arsye, bëje jetën tënde të jetë e tëra për Allahun.Ai, është i Vetmi, i Cili nuk harron.Përmisoi raportet e tua me Allahun, se Allahu është i Vetmi që nuk të harron kur të tjerët të harrojnë dhe të lënë të vetëm!

Leave a Reply

Your email address will not be published.