Valon SyIa “seIam“ Mërgimtarëve, Na e kem çIiru dhe rreguIIu Kosovën, ju tash vini e nuk tutni ma prej Serbisë

Valon SyIa “seIam“ Mërgimtarëve, Na e kem çIiru dhe rreguIIu Kosovën, ju tash vini e nuk tutni ma prej Serbisë
Valon Syla vazhdon aku zat ndaj diaspores: Na e kem çlíru dhe rregullu Kosovën, ju tash vini e nuk tutni ma prej Serbisë.

Analisti kosovar, njëherit edhe gazetari Valon Syla përmes një postimi në facebook ka vazhduar aku zat ndaj diasporës duke thëne se ne i mbajmë ata, dhe ne e kemi çlíruar vendin ndërsa ata kanë ikur…shiko videon ne vazhdim..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *