Valon Syla “Selam“ Mërgimtarëve, Na E Kem ÇIiru Dhe RreguIIu Kosovën, Ju Tash Vini E Nuk Tutni Ma Prej Ser,bisë

Valon Syla “Selam“ Mërgimtarëve, Na E Kem ÇIiru Dhe RreguIIu Kosovën, Ju Tash Vini E Nuk Tutni Ma Prej Ser,bisë
Valon Syla “selam“ Mërgimtarëve
Valon Syla vazhdon aku zat ndaj diaspores: Na e kem çlíru dhe rregullu Kosovën, ju tash vini e nuk tutni ma prej Serbisë

Analisti kosovar, njëherit edhe gazetari Valon Syla përmes një postimi në facebook ka vazhduar aku zat ndaj diasporës duke thënë se ne i mbajmë ata, dhe ne e kemi çlíruar vendin ndërsa ata kanë ikur.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *