Vepër e shëmtuar “Zot na ruaj!”, djali filmon plakën “duke bërë magji” dhe bën para.lajmërimin serioz..

Vepër e shëmtuar “Zot na ruaj!”, djali filmon plakën “duke bërë magji” dhe bën para.lajmërimin serioz..

Kemi dëgjuar shpesh se magjia ekziston dhe se pasojat e kësaj vepre të konsideruar me fuqi të lashata, janë me të vërtetë të forta.

Edhe në ditët e sotme kjo fjalë qarkullon dhe përdoret në disa forma.

Kryesisht në disa fshatra të thellë të vendit, thuhet se praktikohet ende nga gratë e moshuara për qëllime të caktuar.

Një video me një temë të tillë ka mbërritur në redaksinë e JOQ e komentuar nga një djalë, i cili thotë se e moshuara po bën magji dhe i bën thirrje të gjithë të rinjve beqarë të ruhen se kjo mund të jetë arsyeja pse nuk po martohen dot ende.

Leave a Reply

Your email address will not be published.