Vjen një Porosi nga Naser Rafuna për ata që thonë: “SHKONI NË ARABI NËSE DONI TE MBANI SHAMIA”

Vjen një Porosi nga Naser Rafuna për ata që thonë: “SHKONI NË ARABI NËSE DONI TE MBANI SHAMIA”

POROSI NGA NASER RAFUNA ATYRE QË THONË: “SHKONI NË ARABI NËSE DONI TE MBANI SHAMIA”

Nuk ju duam ne Kosove…Nuk i duam ushqimet italiane; Pizza, Macaroni…

Nuk e duam gullashin, kete ushqim hungarez.Nuk jane shqiptare-autoktone e as farmerkat sepse jane te huaja.

Ju qe vishni farmerka, shkoni ne Texas e merrnu me lope e bullica o kauboj.
Çka jane keto krevata, shqiptare?
Ncuk ncuk…Shkoni atje ku i shpiken keto se na e prisht traditen.Ne jemi njohur per shkak te mustaqeve dhe plisit.

Nuk i duam hamburgerat gjerman e as sandwichin qe eshte shpikje angleze.

Ne e respektojme ushqimin por ushqimin autokton si: langun (qumesht te tharte e te trashe i p*risht), mazen, fli e krelane me duqa e jo qebapat, kete shpikje turke.

Ata qe jane me syza le te kthehen ne Kine sepse atje i shpiken syzet e mos na sillni kulture kineze ne Kosove.
Ju me patika Adi das e N*ike hupni prej Kosoves e shkoni ne ato vende ku e shpiken basketbollin se na mjafton loja autoktone: guxhas!

Ne jemi kun*der cdo gje qe nuk eshte e jona autoktone e sidomos e paraluf tes…hupni ne Taiwan e Kine ju qe keni I-phona sepse na e prisht kulturen dhe shqiptarine me sende te huaja (perfshire edhe une).
S’kemi nevoje per babadimra me mjekerr qe e kane pagu arapt me mbajt. Neve na mjaftojne musteqet, plisi dhe nje pen kije… “Njeriu eshte produkt i kultures dhe jo i races ”

Leave a Reply

Your email address will not be published.