Vogelushi 6-vjecar fitoi “luf tën” me leuko’minë, Mos kaIoni pa i Uruar shëndët..!

Është vetëm 6-vj eçar,por sfidat për të kanë qënë shumë të forta.John Oliver Zipay u di ag no stik ua me le uç em i në vitin 2016,por “luft ëta ri” nga Newbury në Shtetet e Bashkuara të Amerikës e gjeti forcën për të triumfuar. JU FTOJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT

Ai u p ër ball me një udhëtim të gjatë,deri në seancën e tij të fundit,duke e hedhur pas krahëve së mu nd jen e rëndë.Pas kthimit në klasë,në shkollën katolike Shën Helen në vendin e Ohio,John Oliver u përshëndet si një hero i vërtetë nga shokët e tij të klasës me shumë duartrokitje dhe ovacion në këmbë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *