Voglushja 5 vjeçare: E di që më ka mbetur pak kohë po do qesh për mamin dhe babin!

Voglushja 5 vjecare: E di që më ka mbetur pak kohë po do qesh për mamin dhe babin!Fëmijët ndonjëherë janë më të fo rtë se të gjithë të rriturit. E tillë është edhe historia e Jule.

Jule është 5 vjeçe por ajo mezi ecën, në gjithë tr urin e saj ndjen dhi m bje por prapë ajo buzëqesh dhe do të luaj si të gjithë fëmijët e tjerë. Një def ekt gjene tik i bën atë më të dob ët çdo ditë.

Jule nga Hamburgu mund të ecë vetëm disa metra, p

astaj këmbët e saj dë shtojnë. Ajo as dhë mbët e saj nuk lan dot vetë, humb peshë çdo ditë, por ajo prapë ka f uqi të qesh.
Në të gjithë botën ka vetëm 60 fëmijë me SM ARD. Për këtë së mundje nuk ka as i laçe as t erapi dhe as k urim. Një ditë ajo do të dobësohet aq shumë sa nuk do të marr dot frymë.

Unë e di çfarë do ndodh me mua e di. Por nëse qaj nuk do jem fare e lumtur do qesh që të jem e lumtur për mamin dhe babin për sa kohë që të jetoj jetoni edhe ju duke qeshur. E di që më ka mbetur pak kohë po do qesh dhe dua të luaj.

Leave a Reply

Your email address will not be published.