ZbuIoni përfitimet e hudhrës-Ky iI.aç kuron veshin dhe Iargon dhim’bjen e kokes…!

Zbuloni përfitimet e hudhrës-Ky il.aç kuron veshin dhe largon dhim/bjen e kokes…(Foto)

Hudhra, një il aç natyral për shumë sëm undje. Kundër dhim/bjes së veshit.Dhim.bje veshi, shpesh është e bezdisshme dhe shkakton siklet por që hudhra mund të lehtësojë shpejt dhe në mënyrë efektive. Para gjumit, qerojeni një thelb hudhër, pastrojeni dhe vendoseni në veshin e prekur për 10 deri në 15 minuta.

Eshte Kundër dhim bjes së kokës. Në rast ose migrene, operacioni i mësipërm duhet të kryhet edhe para se të shkoni në shtrat. Sa i përket kollës dhe dhimbjeve të fytit, ekziston një ilaç natyral që është efektiv, i lirë dhe i lehtë për t’u bërë në shtëpi.Është një lëng hudhre që përdoret si shurup për të lehtësuar irrittimin.

Një recetë e mrekullueshme e kollës: 1 hudhër 3 lugë mjaltë organike. Përgatitja: Bluani hudhrën në blender. Qiteni hudhrën në kavanoz dhe shtoni mjaltin. Mbylleni kavanozin dhe lëreni në temperature dhome gjatë një nate. Mëngjesin tjetër, tendosni përgatitjen përmes një kullese të vogël ose garzë të trashë. Kjo ju jep sasinë që ju nevojitet për një ditë të tërë. Rekomandohet që të merrni një lugë gjelle të këtij shurupi çdo dy orë dhe të përsërisni operacionin ditën tjetër derisa dhimbja të qetësohet ose të zhdukett,ditorja.

Leave a Reply

Your email address will not be published.