Zemra vogël lindi pa krahë dhe prindërit e lanë në mëshirë të fatit, ndodh mrekullia me vogëlushen 2-vjeçare –

Zemra vogël lindi pa krahë dhe prindërit e lanë në mëshirë të fatit, ndodh mrekullia me vogëlushen 2-vjeçare –

Sytë e saj blu dhe buzëqeshja engj ëllore janë tiparet e para që bien në sy nëse shihni fotografinë e Vasilina Knutsen, e ndërsa do të ulnit shikimin pak më poshtë do të kuptonit se vogëlushja 2-vjeçare është ndryshe, preferojmë ta quajmë fëmijë special, pasi i m ungojnë të dyja duart dhe ka të zhvilluara vetëm dy gishta nën krahun e djathtë.

Ndoshta tani edhe mund të ndieni k eqardhje për fatin e saj të mjerë, por bukuroshja që tashmë mund të hajë më këmbë, është shumë fatlume, më shumë nga ç’mund ta merrni me mend. Ajo ka lindur në ma rsin e vitit 2015 në Sverdlovsk, kryeqytet i rajonit Sverdlovksij në Ukrainë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *