Bëni Kujdes Ju Lutem 3 Femijë Të Vegjël Nga Kosova, Gjejnë Vde Kjen Nga Vozitja E Pakujdesshme. (FOTO)

Bëni Kujdes Ju Lutem 3 Femijë Të Vegjël Nga Kosova, Gjejnë Vde Kjen Nga Vozitja E Pakujdesshme. (FOTO)

Jona,Sela dhe së fundi Loriku,janë emrat e fëmijëve që hum bën jetën brenda pak javësh në bashkësinë lokale të Runikut të Skenderajt si shkak i vozitjes së pakontrolluar.Këta fëmijë hu mbën jetën të gjithë nga aksidentet e trafikut si shkak i vozitjes së pakujdesshme, shkruan Drenica Press.Lidhur më këtë ngjarje tronditëse ka reaguar edhe ish komandanti i UÇK-së,Musa Dervishaj,i cili bëri thirrje që gjithë ngasësve të kenë kujdes në vozitje,sepse humbja e jetëve të tre fëmijëve është tronditëse.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *