Eskalon Në Emision Berisha, Thotë Se Vuqiqi Është Padroni I Hashim Thaçit

Eskalon Në Emision Berisha, Thotë Se Vuqiqi Është Padroni I Hashim Thaçit

Tutje, ai tha se do t’i varte në vendin e t urpit Hashim Thaçin, Edi Rama dhe Baton Haxhiun për atë që I kanë bërë Kosovës.

Berisha u shprehë se aku zat e bëra ndaj Hashim Thaçit nga Gj ykata Speciale për ka nibalizëm janë të pavërteta.

Ish-kryeministri shqiptar vlerësoj lart paraqitjen e krerëve të UÇK-së në Hagë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *