Roberti i Nores: ‘Këta votuesit e Albin Kurtit janë shumë truIIana

Roberti i Nores: ‘Këta votuesit e Albin Kurtit janë shumë truIIana

Moderatori dhe këngëtari i njohur, Robert Berisha gjatë emisionit të tij të fundit kritikoj votuesit e Albin Kurtit. Berisha tha se ata janë diqysh shumë të Iodhën edhe truIIana.

Berisha tha: ‘A i keni pa këta votuesit e Albinit janë shumë gIIupa, truIIana në kry vetëm folin e nuk dijn asgjë.’ happeni happsiren e më p00shtme ndiqniii pamjjet e intervistes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *