Shqipetari I Shpëton Jetën Një Njeriu Në Londër, Nuk E La Të Hidhej Nga Ura / Pasi Zbriti, Më Tha

Shqipetari I Shpëton Jetën Një Njeriu Në Londër, Nuk E La Të Hidhej Nga Ura / Pasi Zbriti, Më Tha

Shqiptari i quajtur Ermir Bruka ka dërguar videon në adresë të ish-Kryeministrit Sali Berisha, dhe ky i fundit e ka publikuar në Facebook me shenimin, “A kt gu ximi e humanizmi i shqiptarit Ermir Bruka ne Londer!”. “Shpeton jeten e nje njeriu!”, shkruan Berisha.Ndërkohë shqiptari Ermir Bruka thotë se iu afrua djalit të ri që qëndronte mbi urë dhe nisi të bisedonte me të për tabindur që të zbriste. “Ishte rreth moshës 25 vjeç, djalë i ri me shumë probleme familjare. Biseduam për 30 minuta duke e mbajtur fo rt rreth belit. Pas bisedimit me të, në fund ai vendosi që të mos hidhej dhe të pranonte ndihmën e p oli cisë. Kjo gjë më bëri të lumtur pasi në fund djaloshi më përqafoi dhe më tha që jam një njeri i mirë dhe më pyeti nga jam me origjinë. I tregova me plotë zemër që jam albanian, ai thjesht ma kthehu ‘Zoti të bekoftë ty dhe shqiptarët’”, thotë Ermir Bruka.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *