Gjyshja 61 Vjeçe Kërkon Burrë Me 100 Mijë Euro, Shikoni Kë I Sjell E Bija Në Studio (Video)

Gjyshja 61 Vjeçe Kërkon Burrë Me 100 Mijë Euro, Shikoni Kë I Sjell E Bija Në Studio (Video)

Rovena rr ëfeu ndër të tjera edhe dëshirën e saj, të motrave dhe vëllait për të m artuar mamanë e tyre e cila është 61 vjeç.Sipas Rovenës mamaja e saj nuk pranon që të ma rtohet përsëri.

E sipas Rovenës, e ëma me shaka u ka thënë se nëse do të pranojë, do ta bëjë për një burrë që të ketë 100 mijë Euro.Por stafi i emisionit i ka bërë një s urprizë dhe ka gjetur një burrë të quajtur Kujtim, i cili shkon në studio. Burri në fjalë ka me vete një valixhe me 100 mijë Euro. Sigurisht ai luan rolin! Sigurisht ai luan rolin! Shikoni videon për hi storinë e plotë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *